Error!

Canned Drinks

Squirt
  • New
Drinks

Squirt

355 mL
€2.01
Drinks

A&W Zero Sugar Root Beer

355 ml
€2.01
Vælg light uden at ofre smagen med A & W Root Beer Zero Sugar!!! Den første skummende kop af denne fantastiske, amerikanske læskedrik blev solgt for én øre i 1919. Dets unikke blanding af urter, krydderier, bark, bær og sasparillarod er forblevet en privatejet hemmelighed lige siden. Tilføj en eller to kugler vaniljeflødeis til denne forfriskende,...
Drinks

Dr Pepper Diet US

355 ml
€2.01
Nul kalorier! Dog kan man ikke smage det, og man vil tro, det er den originale Dr Pepper. Dr. Pepper Diet tilbyder de samme 23 smagsstoffer som almindelig Dr. Pepper, men uden kalorierne. Prøv en i dag og nyd den ubegribelige, tilfredsstillende smag.
Drinks

Fanta Grape

355 ml
€2.01
1 Reviews
Fanta Grape is a refreshing, sparkling soft drink bursting with delicious grape flavour. You can't beat a cool can of Fanta Grape when the sun is out. The mild, fruity taste of grapes has been mixed with a generous injection of bubbles to create a refreshing drink that you won't be able to resist.
Drinks

Barr Cream Soda

330 mL
€1.47
Cream Sodaen fra Barr er en brusende læskedrik med cremet smag, som både børn og voksne vil elske. Denne forfriskende sodavand kan også bruges til at kreere en klassisk Soda Float med flødeis. For at opnå den komplette oplevelse bør den serveres iskold.
Drinks

Fanta Strawberry

355 ml
€2.01
1 Reviews
Hvorfor vælge Fanta Strawberry sodavand? Lækker smag, du kan have det godt med - Fanta får sin smag fra 100 % naturlige smagsstoffer, og indeholder ingen koffein. Det er, hvad der gør Fanta til den rette.
Drinks

Barr Bubblegum

330 ml
€2.01
Barr har altid været garanti for lækkert udvalg af sodavand i mere end 100 år. Hvis du elsker tyggegummi, så prøv også Barr’s nye sodavand med tyggegummismag!
Drinks

Fanta Peach

355 ml
€2.01
1 Reviews
Fanta Peach har en frisk smag af fersken og appelsin, hvilket giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige.
Drinks

Mountain Dew Voltage

355 ml
€2.14
2 Reviews
Mountain Dew Voltage er en sodavand smagt til med blå hindbær og tilført ginseng samt, har en skinnende blå farve. DEWs opkvikkende smag er ladt med ginseng, hindbær og citrussmag. Et lyn fanget i en flaske.
€2.14
Den fantastiske smag af de berømte slikkepinde fra Chupa Chups – nu tilgængelig som en brusende sodavand! Mød Chupa Chups brusende drik med jordbær og fløde. En lækker og forfriskende drik med en smag, der minder dig om dine boblende barndomsminder ved hver eneste tår!
€2.14
En cremet sydkoreansk sodavand med smag af melon. Lækker og smagsfyldt ligesom slikkepinden. De funklende Chupa Cupa-dåser er fyldt med den mageløse smag af melon og er den perfekte måde at blive kølet ned en varm sommerdag.
Drinks

Big Red

355 ml
€2.01
Så sød, så blød. Det er sådan, Big Red beskriver sig selv, og vi er tilbøjelige til at være enige med dem. Big Red praler af en ufattelig smag og intens rød farve, og er da også elsket af både unge og ældre amerikanere. Find ud af hvorfor, grib en sodavand i dag!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.