Error!

Crisps

No need to be homesick any more, we source our crisp from USA and UK, which means you're getting the newest flavours from all the chips you love. Our range of American and British crisps and chips feature some of the most popular brands, including Cheetos, Frito, Walkers, Pringles, Lays, TGI Fridays and much more. Explore and buy the best crisps on this planet. 

Crisps & Snacks

Pringles Ranch

158 g
€5.37
Smagen af Ranch - det begyndte som en dressing, blev populært som dip, og overtog så snackverdenen i Pringles chips. Det er nok den højeste bedrift en smag kan opnå. Tillykke, Ranch. Du er nu en klassiker!
Crisps & Snacks

Pringles Pizza

158 g
€5.37
Pizza gør mennesker glade. Pringles gør mennesker glade. Kombiner de to, og din fest bliver det gladeste sted på planeten! Hvis kold pizza er dit foretrukne måltid dagen derpå, så er det bare at lægge det her hylster i fryseren.
Crisps & Snacks

Herr's Baked Cheese Curls

198.5 g
€6.71
Produceret af den rene majsmel og bagt til puffet perfektion.Nyd den sprøde, lækre ostesmag i disse Baked Cheese Curls fra Herrs. Ligesom alle vores andre kvalitetsprodukter, er disse udelukkende produceret af de fineste ingredienser.
Crisps & Snacks

Herr's Buffalo Blue Cheese Curls

198.5 g
€6.71
Alle og enhver ved, at Cheese Curls er lavet af cheddar. Men hosHerrs bryder vi nu reglerne for at kunne give dig en ny smagsoplevelse: Cheese Curls med smag af Buffalo Blue Cheese.Vi kombinerede den klassiske hotwing-sauce med den pikante blå ost for at skabe den perfekte kombination af krydderier. Du vil helt sikkert elske denne forandring.
Crisps & Snacks

Pringles Honey Mustard

158 g
€5.37
1 Reviews
Sød og saltet er, hvad mennesker ønsker, så vi giver det til dem med chips, der ikke vælger side. Du vil have det hele? Pringles har styr på det - med både honning og sennep i en bøtte. Livet er godt!
Crisps & Snacks

Herr's Jalapeno Cheese Curls

198.5 g
€6.71
De bider muligvis tilbage. Tag en bid af en af de lækre Cheese Curls med smag af Jalapeno Poppers fra Herrs, og du vil måske opleve, at den bider igen. For bag den første smag af cheddar ost gemmer der sig en pikant antydning af jalapeno-chilismag, som har det lille, ekstra spark. Nu er du advaret! Ligesom alle andre snacks fra Herr, er Cheese Curls med...
Crisps & Snacks

Cheetos Cheese Flavoured Family Bag

130 g
€4.69
Cheetos Cheese Corn Big Bag er snacks lavet af majsmel, med en virkelig ægte ostesmag. Den verdenskendte majssnack med en ostesmag, ingen kan modstå. I 2010 blev Cheetos kåret som det bedst sælgende mærke... Hver pose indeholder 85 gram.
€4.69
CHEETOS Green Onion er lækre, knasende ringe lavet af majs, løg og urter. Ideel som en aperitif eller som en snack. En velsmagende, saltet snack formet som en ring. Den er lavet af majs med krydderier og løgsmag. Hver pakke indeholder 145 gram.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.