Error!

Fizzy drinks

American and British Soda is still one of our most popular range of products. We've imported a huge selection of favourite American and British sodas over for you to try, including Mountain Dew, A&W, Fanta, Dr Pepper, Fanta and much more.

Drinks

Coca Cola Cherry Vanilla

355 mL
€2.01
Enjoy Coca-Cola Crisp, delicious taste with meals, on the go, or to share. A flavor combination of the Cherry Coke and Vanilla Coke tastes you love. Serve ice cold for maximum refreshment. A caffeinated soft drink that's double delicious every time.
Hatakosen Bin Ramune Original 200 ml
  • -30%
€2.06 €2.95
Sus afsted til japanske sommerdage og festivaler med Hatakosens ramunesodavand. Med en vidunderlig, unik tyggegummismag kommer ramune i en Codd-halsflaske - en traditionel stil inden for sodavandsflasker med en glaskuglestopper. For at åbne skal du blot bruge den inkluderede svupper for at poppe glaskuglen.
Drinks

IRN BRU Xtra

330 ml
€2.01
Irn Bru har tilføjet endnu mere af den unikke IRN-BRU-smag lavet efter den hemmelige opskrift. Den nye IRN-BRU Xtra indeholder ingen kalorier, og al sukker er fjernet. BRUgget i Skotland siden 1901 efter en hemmelig opskrift indeholdende hele 32 forskellige smagsstoffer, og med en ånd som er lige så modig som dens smag. Smagen kan ikke beskrives...
Drinks

Rubicon Mango

330 ml
€2.01
For at opnå en forfriskende forandring fra andre læskedrikke bør du prøve denne brusende mangojuice-drik fra Rubicon. En tår af denne lækre mangojuice og du vil tro, at du ligger på en hvid strand i Troperne! Rubicon har et stort udvalg, og du vil blive fornøjet over at have opdaget denne dejlige, frugtagtige læskedrik.
Drinks

Irn Bru

330 ml
€2.01
1 Reviews
Skotlands absolut bedst sælgende sodavand. Irn Bru har en karakteristisk, blød sødme med et let strejf af citrus og noter af bær, og er kendt for sin stærke orange farve. Nyd den iskold og tilsæt evt. vodka eller Skotlands anden nationaldrik - whisky - for en anderledes og spændende aperitif. Den originale IRN-BRU sodavand. Brygget i Scotland siden 1901...
Drinks

Mountain Dew Code Red

355 ml
€2.14
1 Reviews
Det er anderledes på bjerget. Mountain Dew Code Red Soda har Mountain Dews fantastiske smag og opstemthed med et knald af kirsebær. Mountain Dew Code Red Soda. Med et rus af kirsebærsmag og andre, naturlige smagsstoffer, lavt saltindhold, uden fedt og gluten.
€2.14
Den fantastiske smag af de berømte slikkepinde fra Chupa Chups – nu tilgængelig som en brusende sodavand! Mød Chupa Chups brusende drik med jordbær og fløde. En lækker og forfriskende drik med en smag, der minder dig om dine boblende barndomsminder ved hver eneste tår!
€2.14
En cremet sydkoreansk sodavand med smag af melon. Lækker og smagsfyldt ligesom slikkepinden. De funklende Chupa Cupa-dåser er fyldt med den mageløse smag af melon og er den perfekte måde at blive kølet ned en varm sommerdag.
Drinks

Rubicon Passion

330 ml
€2.01
Rubicon tilbyder et bredt sortiment af frugtbaserede kvalitetslæskedrikke, og nu kan du nyde denne brusende juicedrik med den lækre passionsfrugtssmag. Disse drikke er vidunderlige til afveksling fra de almindelige læskedrikke. Den vidunderlige passionsfrugtsmag kan let få dig til at tro, at du ligger på en strand i troperne!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.