Error!

Licorice candy

Licorice or liqourice is one of America's and England's most popular soft candy treats. We offer the largest selection of American and British licorice such as Twizzlers, Red Vines, Crush, Juicy Twist, Sour Punch and many more.

€11.41
Nyd en lækker TWIZZLERS Twist, som er inspireret af en amerikansk sommerklassiker. Den smager af Floridas forfriskende appelsiner fyldt med den bløde flødesmag. Disse fyldte TWIZZLERS Twists er en perfekt snack til, når solen skinner – præcis ligesom en klassisk flødeis er det – men de her smelter bare ikke! Det er en sød snack, som er værd at dele.
Sweets

Chupa Chups Cola Stix

10 g
€0.33
Chupa Chupa Cola Stix er det perfekte slik med et lag af sød lakrids og fyldt med smag af cola. Cola Stix er den perfekte kombination af det sure og knasende ydre med det søde og bløde indeni. Disse enkeltindpakkede stykker slik er perfekte til festposer, som en snack eller belønning til dig selv.
Sweets

Twizzlers Rainbow

351 g
€11.41
TWIZZLERS Rainbow Twists giver dit yndlings slik en hel ny dimension. Nye farver, nye smag. Så nu kan du nyde TWIZZLERS Twists med smagen af ikke kun den klassiske jordbærsmag, men også appelsin, limonade, vandmelon, blå hindbær og vindrue.
Rips Grape Rips Grape 2
Last items in stock
Sweets

Rips Grape

113 g
€4.69

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.