Error!

Polish Crisps

Cheetos Crunchy Hamburger...
Out-of-Stock
€4.00
Make snack time even more fun with these new Rock, Paw, Scissors hamburger-flavoured Cheetos! Take it in turns to pull a Cheetos out of the bag and see who wins!
Cheetos Pizzerini Family Bag Cheetos Pizzerini Family Bag 2
Out-of-Stock
Crisps & Snacks

Cheetos Pizzerini Family Bag

160 g
€4.00
Cheetos Pizzerini med pizzasmag. Pizza smager altid skønt. Hvordan smager Crunchy Cheetos Pizzerini med pizzasmag så? Fantastisk godt! Med dem kan hver eneste dag blive pizzadag.
Cheetos Cheese Flavoured Corn Snacks Big Bag 85 g
Out-of-Stock
Crisps & Snacks

Cheetos Cheese Flavoured Family Bag

130 g
€4.00
Cheetos Cheese Corn Big Bag er snacks lavet af majsmel, med en virkelig ægte ostesmag. Den verdenskendte majssnack med en ostesmag, ingen kan modstå. I 2010 blev Cheetos kåret som det bedst sælgende mærke... Hver pose indeholder 85 gram.
Cheetos Green Onion Zielona Cebulka 145 g
Out-of-Stock
€4.03
CHEETOS Green Onion er lækre, knasende ringe lavet af majs, løg og urter. Ideel som en aperitif eller som en snack. En velsmagende, saltet snack formet som en ring. Den er lavet af majs med krydderier og løgsmag. Hver pakke indeholder 145 gram.
Cheetos Ketchup Corn Crisps 85 g
Out-of-Stock
Crisps & Snacks

Cheetos Ketchup Flavoured Family Bag

150 g
€4.00
Cheetos-pinde med ketchup- og ostesmag. Denne smag vil bide sig fast i dig... Snoede, og helt vilde i smagen. Disse Cheetos-pinde har en original form, og har en anderledes smag af ketchup og ost. En knasende kartoffelsnack. Alle elsker dem, fordi de er så lækre! Produceret af majs og uden kunstige konserveringsmidler. Denne snacks originale udformning...
Cheetos Paprika Chrupki Papryka 145 g
Out-of-Stock
Crisps & Snacks

Cheetos Paprika Chrupki Papryka

130 g
€4.03
Cheetos Spirals med paprikasmag. Denne smag vil bide sig fast i dig... De er snoede, og har en fuldstændig skør smag. Denne paprikasmag kan du aldrig få nok af! Spiralformede snacks med paprikasmag. Egnede for vegetarer.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.